De auteurs

Vrij snel nadat de wegen van Kim Castenmiller en Dirk Anton van Mulligen elkaar zijn gekruist in 2010, zijn Kim en Dirk Anton gaan samenwerken. Ze vonden elkaar in hun visie op mens, werk en organisatie. Kim en Dirk Anton laten zich typeren als idealisten met een hoog realiteitsbesef. Twee onafhankelijke denkers, die denken keer op keer verbinden aan doen en voor wie plezier en presteren hand in hand gaan.

Kim Castenmiller is van huis uit organisatiepsycholoog. Na een loopbaan van organisatieadviseur tot HR manager bij ABN AMRO, heeft zij in 2007 de stap naar ondernemerschap gezet. Gedreven door de overtuiging dat organisaties plekken moeten worden waar geen toneel wordt gespeeld, maar waar mensen zichzelf kunnen zijn. In 2009 schreef Kim het boek 'Generatie Y: aan het werk. Van een zoektocht naar de drijfveren van de Generatie Y naar een nieuwe HRM focus voor een Y proof organisatie'. Sinds 2013 is Kim directeur/mede-eigenaar van Veranderpit, een bureau voor organisatieverandering. Ze bewerkstelligt verandering door het mobiliseren van ieders talent, het vergroten van de energie in het bedrijf, zodat de impact op de klant groeit.

Spiritual Speakers

Dirk Anton van Mulligen is opgeleid tot bedrijfseconoom. Hij begeleidt, schrijft en spreekt over ontwikkel- en veranderprocessen. Van management teams, individuele medewerkers en vooral van leidinggevenden. Voor hem wordt het behalen van een duurzaam gezond financieel resultaat vooral bepaald door hoe organisaties, en dus mensen, omgaan met verandering. Met zijn aanpak maakt hij energie vrij en zorgt hij voor hernieuwde focus en plezier.