Inhouse seminars-op-maat

Nieuw zijn onze Inhouse seminars-op-maat waarbij we managementteams* helpen één thema uit het boek toe te passen op de eigen praktijk. Zodat je er direct wat aan hebt!

'Geef je organisatie toekomst' biedt boordevol inspiratie aan managementteams die bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf. De thema's uit ons boek zijn zeer herkenbaar in de actuele managementpraktijk. De praktijk is echter weerbarstig. De inspiratie regelmatig zoek.

Onze Inhouse seminars bieden antwoord op actuele vraagstukken:

Hoe krijg ik de energie voor verandering weer terug in mijn team?

Hoe focus ik onze energie op kansrijke ontwikkelingen?

Hoe kan ik muren doorbreken en een veranderbeweging in gang zetten?

Hoe krijg ik weer een gezonde werksfeer?


De seminars duren één dag en bieden ruimte aan minimaal 8 deelnemers. Voor een uniek seminar betaal je slechts €295,-** per persoon en hierbij ontvangt iedere deelnemer GRATIS het boek ‘Geef je organisatie toekomst’ t.w.v. €34,50**.

Tijdelijk introductieaanbod

Ons tijdelijk introductieaanbod biedt jou en je managementteam de gelegenheid, onder het genot van een broodje uit een Brown Bag, te proeven aan één seminar in vogelvlucht. Voor dit aanbod betaal je slechts €75,- ** per persoon.

Download de flyer, of bel direct om te ontdekken wat onze seminars voor jou en je team kunnen betekenen: 06 - 41 281006.

*) Ook zeer geschikt voor programmateams, HR en andere professionals die te maken hebben met het realiseren van verandering!

**) Exclusief 21% BTW.